kolmapäev, jaanuar 27

Ahjaa, muide, tegin eile tööl eesti toitu. Ideeks oli praadida kartuleid sibulaga ning teha hapukoore-majoneesi kastet hapukurgi ja muu jamaga(ehk ained, mis ma köögis ringi tuhnides leidsin). Võtsin kõige suurema wok-panni ning kusagil küpsetamise ajal tegi seni oma katkist olemust hästi varjata suutnud pann uperkuudi nii, et pool laadungist kukkus tulle, hiiglasliku pliidi avarustesse ning põrandale. Siis tuli välja, et õli on otsas, sibulad kärssasid mustaks ning kartul jäi pooltooreks. Hapukurk oli väga tugeva maitsega ning noh, normaalset hapukoort siin riigis ei olegi. Kogu köök nägi lõpuks katastroofiline välja (lisa opakad poisid kartuli ja sibulasõda pidamas) ning minu erakordselt rõve hõrgutis sai valmis. Siis tuli seda eesti rahvusliku toidu nimel all neile sisse sööta. Ilge kartul kahvli otsas helikoptereid tehes, sain ma paar suutäit neile sisse söödetud.

Aga ma teen veel süüa!

Kommentaare ei ole :