reede, oktoober 31

Õõõõh.

Ma olen siin palju tundlikum kui muidu. Ma võin hakata nutma triikimise ajal lolle reaalsaateid vaadates, kus kasutatakse lapsi ja filmitakse, kuidas nad pingelistes olukordades üksteisele ninna kargavad ja nutavad.
Täna oli alles päev. Tavaliselt on reeded kõige lihtsamad ja plaanisingi vara lõpetada, kuid muidugi mitte täna. Tahtsin lõunaks Luke´ile ja tema sõbrale Billy`le teha korralikuma lõuna kui 15 minutit võtvad järjekordsed spagetid ja ketsup. Tahtsin teha kartuliputru! Päris kartuliputru. Aega oli vähe ja teha veel palju. Koorisin kiiruga kartulid, panin keema. Samal ajal tolmuimesin alumist korrust, kui kartulid pliidil üle keesid. Siis tõmbasin tolmuimejasse kassi kollase sulepaela. Kui ahjus praadisid kananagitsad, koukisin mina seda imemasinat lahti. Olles üleni tolmune, sain selle mõttetu mängupaela lõpuks välja. Kui olin jõudnud juba toidu tõstmiseni lauale, tuli Luke minu käest küsima "Eem, Elo, do you know what Molly did?" Kõuts oli ümber ajanud lillepoti minu värskelt huuverdatud põrandale. Kõik oli mulda täis. Kui poisid sõid, jõudis kass ka verandal ühe poti ümber ajada, seal oli nüüd paras mullahunnik. Luke pani Molly utility tuppa kinni ja mina hakkasin siis aga uuesti tolmuimejaga mässama. Tagatipuks olin teinud putru umbes kaks korda rohkem, kui vaja oli ja muidugi sõid poisid ainult paar ampsu. (Nagitsad olid see-eest läinud.) Tee veel korralikult süüa.

Nüüd ma kavatsen magada tunnikese ja siis lähen Mari-Liisiga puppi. Ööbin tema juures. On Halloween ja reede. Ma arvan, et saab päris kirev olema.

4 kommentaari :

punapea ütles ...

Elo-elokene, mis su käega juhtus!

Elo ütles ...

Täiesti loll asi.
Homne on targem kui tänane. Ma vaatan, milline ta homme on ja mõtlen siis edasi.

******

punapea ütles ...

(ma loodan et päris katki ei ole. *varesele valu, harakale haigus ja nii edasi, kõik linnud-loomad ei pea ka haigeks jääma - peaasi et elo käsi terve oleks* panen niipea kui margi leian, su kirja posti :) )

Elo ütles ...

Jeee, esimene kiriiii. :)
See vist aitas, sest käsi on parem küll. Kuigi tegin täna kõike ühe käega (näiteks vahetasin voodilinu üle tunni aja!). Tundub,et, jumal tänatud, katki ta siiski ei ole.